Skip to main content
Seoski turizam Bunford farma

farma turizam

Bunford salaš - Vojvođanski seoski turizam

Kontakt

Seoski turizam

Tražite beg od svakodnevnih obaveza i gradske buke? Želite da se opustite i uživate u prijatnom seoskom ambijentu sa prijateljima, porodicom, i da pri tom uživate u tradicionalnim specijalitetima?

Postite salaš Bunford, biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo.

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, gostima pružamo mogućnost da kroz raznovrsne aktivnosti, osete duh tradicije ovog podneblja.
Naše posetioce vodimo u obilazak salaša, gde mogu videti grla koja se gaje na našoj farmi.

Kako Vam zvuči ideja vožnje fijakerom po imanju? Možete uživati u laganom kasu naših lipicanera, uživajući u razgledanju okoline samog imanja. Uz vedro i sunčano vreme, uživanje je zagarantovano.

A za vaše mališane nudimo zaista posebno iskustvo - jahanje ponija!

Neka od malih nogu, kroz sjajnu zabavu razvijaju ljubav prema životinjama. Fotografišite trenutke njihove sreće, a i sami uživajte u druženju sa miroljubivim i pitomim konjima.
Probajte domaće vino i rakuju koju godinama u nazad sami pripremamo kao pravi domaćini. Kako sami uzgajamo samo najkvalitetnije sorte voća za pripemu domaće rakije, nemojte propustiti priliku da se uverite u kvalitet koji se godinama gradi, po recepturi najboljih majstora.

Osetite i neke davno zaboravljene ukuse tradicionalnih jela naših baka i isprobajte jela pripremljena u zemljanoj peći, za poseban ukus i uživanje u domaćoj hrani.

Domaće supe, sarme, gulaš, ručno mešene kore za gibanicu i štrudlu koji su pripremani sa posebnom pažnjom. Specijaliteti karakteristični za vojvođansko podneblje Vas čekaju, a na Vama je da se prepustite zadovoljstvu zbog kojeg ćete, sasvim sigurno, poželeti da ponovo budete naši gosti.

Salaš Bunford nudi uslugu iznajmljivanja sale za poslovne konferencije, porodične proslave i prijateljska okupljanja. U opuštajućem, vojvođanskom ambijentu organizujte najugodnija druženja. Neka se Vaši gosti ili poslovni partneri osete prijatno, kao kod svoje kuće.

Opustite se i prepustite uživanju na pravom vojvođanskom salašu. Doživite duh davno prošlog vremena, koji nastojimo da sačuvamo od zaborava. Uverite se da na samo par kilometara od gradske gužve postoji parče raja, koje čeka na Vas.

Budite naši gosti, radujemo se Vašem dolasku!