Skip to main content

O NAMA

Nalazimo se na imanju ušuškanom u krošnje drveća, nadomak centra grada, a dovoljno daleko da osetite miris Kelebijske šume, da izlaskom iz automobila oslušnete topot naših plemenitih konja, da se otisnete u avanturu i upoznate nove prijatelje - stanovike naše farme domaćih životinja, da provedete dan prepun smeha, iznenađenja i kontakata sa prirodom onako kako se to nekada činilo na imanjima širom Vojvođanske ravnice.

Ako volite konje ili ih se pomalo plašite, ako mislite da znate sve o konjima ili priznajete da ne znate kakve su to životinje - na pravom ste mestu! Kod nas ćete upoznati razne vrste konja, velike, male, svetle ili tamne.
U našim štalama nalaze se konji rasa:

- Nonius - To je rasa konja koja se u Srbiji smatra kao autohtona. To su mišićavi, teški, snažni i masivni konji  u vranoj ili  u tamno doratoj  boji.
- Lipicaner - Rasa konja koja predstavlja snežno belu eleganciju, vidljivu dinamiku, snažnu harmoniju i saradljivost sa čovekom, inteligenciju i zauzdan ponos.
- Poni konji - Lepi, pitomi, okretni, umiljati, jednom rečju - neodoljivi, prava atrakcija za decu. 

NORTI NATURAL DOO je firma koja je  registrovana za sport razonodu i turizam. Na ergeli Bunford za Vas organizuje raznovrsne  programe.