Skip to main content
bunford farma bikova i svinja

Bunford farma

Imanje Bunford pored prelepe okoline i ugodnog ambijenta, ima i bogatu farmu, na kojoj se uzgajaju samo najbolja grla goveda i svinja.

Goveda simental rase, poznata po odličnim tovnim i mlečnim svojstvima, na farmi Bunford se gaje u posebnim uslovima, specijalno prilagođenim potrebama životinja. Grla borave u čistim, urednim i dobro održavanim prostorijama. Kvalitetnom ishranom im se obezbeđuje dobro napredovanje i postizanje željene kilaže.

Pored goveda, na farmi uzgajamo i svinje rase nemački landraš. Ova, inače najzastupljenija rasa, gaji se zbog izuzetne otpornosti na bolesti, velike plodnosti i odličnih predispozicija za tov. Odgajane uz posebnu pažnju i redovnu veterinarsku negu, svinje vrlo brzo dostižu željenu težinu, a ženke ove rase su poznate po tome što na svet donose veliki broj zdravih prasića.

Na imanju se gaje i konji rase lipicanera i noniusa. Veoma prijateljski nastrojeni, konji su izuzetno pogodni za dresuru i jahanje. Ako budete naši gosti, imaćete priliku da se fijakerom provozate po farmi Bunford i da uživate u predivnoj okolini. Pored ove dve vrste konja, imamo i rasu poni, posebno interesantnu za naše najmlađe goste. Za mališane se organizuje jahanje ponija, i druženje sa njima.


Posetite nas i uživajte u obilasku našeg imanja i farme.